Dün Netgsm den arandım. Yurt dışı telefonlarda şu an kullanılamayacağını, işlemlerin zaman alacağını söylediler. Abone olduğunuzda oluşturulan faturanın oluşturulmamanı sağlayacaklarını söylediler müşteri memnuniyeti için. Kart ücretini sordum onu geri ödeyemeyiz dediler. Sonra yurt dışı telefonda kullanılamayacağı hakkında herhangi bir yerde bilgilendirme yok. Müşteri memnuniyeti istiyorsanız kaç gündür telefonsuz kaldık bari maddi olarak zararda bırakmayın deyince yardımcı olacaklarını söylediler.

Anlayabiliyorum zaman alabilecek şeylerdir bunlar ama şu an yurt dışı telefonda kullanım ve banka sms leri sorunlarını çözseler çok hızlı bir şekilde müşteri sayılarının artacağına eminim. Sadece ben 6 tane hat taşırım bunlar tamamlandığında.

Bunlara ek olarak eğer burada Netgsm çalışanı varsa naçizane tavsiyem şu olur; hat taşıma işlemlerinin daha pratik olması gerekir diye düşünüyorum. Başvuru yapıyoruz. Sonra para gönderiyoruz, tekrardan para gönderdiğimizi müşteri hizmetlerine söylüyoruz falan. online başvuruda direk kredi kartıyla ödeme yapılsa, ödeme otomatik onaylansa ve direk sim kart hazırlama aşamasına geçilse daha kolay olur.