Merhaba;
Who is bilgilerini sorguladığımda atak domainde yer alan bir domaine ait web sitesi mevcut. 2016-2017 yıllarında çalıştığım bir işletmeye ait tanıtım sayfası barındırmakta. İşletmeye ait tanıtım sayfası üzerinde telefon numaram yer almaktadır, telefon numarasını web sitelerinden kaldırmalarını istiyorum. İşletme aynı yıllarda kapandı ve benim telefon numaram halen ilgili web sitesinde bulunmakta. Web sitesi sahibine web sitesi üzerinde bulunan form üzerinden iletişime geçmeye çalıştım ancak geri dönüş alamadım. Alan adının who is bilgileri de gizli.Atak domaini aradım onlarda alan adının alt bayi olan kebir hostta olduğunu söyledi. Alan adının NS kayıtları da kebirhostta, muhtemelen orada host ediliyor. Kebirhostu aradım kendilerine ulaşamadım web siteleri üzerinden canlı destek ile iletişime geçtim. İlgili telefon numarasının bana ait olduğunu ilettim. Web site sahibine ulaşamadığımı belirttim. Kendilerinin durumu web site sahibine ileteceklerini söylediler ancak zaman geçmesine rağmen halen kaldırmadılar. Bu durum günde 2-3 defa aranmama sebep oluyor. Sırf bu sebepten numara da değiştirmek istemiyorum, değiştirirsem bir çok banka ve uygulamada telefon numaramı güncellemem gerekecek. Bu alan adını şikayet edebileceğim, gerekirse alan adının durdurulmasını talep edebileceğim bir yöntem, yol var mıdır?
Teşekkürler.