Öncelikle herkese iyi sabahlar arkadaşlar hayatta yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak burada sürekli bir çaba bir arayış içinde olan kardeşlerime abilerime ( yaşadığım kendimce tavsiyede bulunmak istiyorum)

Yılları aştı R10 ailesine dahil oldum çok güzel tecrübeler kattı yeri geldi dolandırılık yeri geldi güldük yeri geldi ticaret yaptık ama güzel zamanlardı hep artı bir tecrübe.

İlk olarak ticaretten başlayalım ticaretin benim hayatımdaki en temel amaçlarından başlayayım.

İLK OLARAK KESİNLİKLE BUNU OKUYUN !

Bazı arkadaşlarımız bir ticaret yapalım para kazanmaya başlayalım işte direk kazanç elde edelim kaç para gerekirse ben yatırırım sen bana garantisini ver ben parayı hallederim para kazanacağımızı bileyim gerekirse uyumam çalışırım. Etrafınızdaki böyle insanları en başta silerek başlayın düşünsenize bir x kişisi size x kardeşim gel 100.000₺ kazanacaksın garanti kesin net 10.000₺ getir yeter dediğinde herkes koşar o ticarete ticaret her zaman risktir bunu hiç unutmayın. Para kazanman için ilk önce kaybetmen gerekiyor bu kesinlikle ( para mal mülk ) değil zaman vakit vs. Herşey buna dahil.

TİCARETİN TEMEL KURALLARI.

1. OLARAK KİMSEYE GÜVENMEYİN.

2. SEN YAPAMAZSIN SENDEN BİRŞEY OLMAZ DİYEN İNSANLARI DİNLEMEYİN ALDIRIŞ ETMEYİN.

3. BU AY PARA KAZANAMADIM DİYİP VAZGEÇMEYİN.

4. GEÇEN AY 100₺ KAZANDIM BU AY 50₺ DİYİP SAKIN İŞİNİZDEN SOĞUMAYIN.

5. BENİMLE AYNI İŞİ YAPAN X FİRMASI 500₺ KAZANIYOR BENİM KANCIM 200₺ BEN YAPMIYORUM DEMEYİN İŞİNİZİN PEŞİNDEN KOŞUN.

UZUN LAFIN KISASINI SÖYLEYEYİM ARKADAŞLAR İSTİKRAR EN BÜYÜK KAZANÇ KAYNAĞIDIR.

İNSANLARIN İSTEDİKLERİ GİBİ YOLUNUZU ÇİZERSENİZ İNSANLARIN İSTEDİĞİ KİŞİ OLURSUNUZ.

YOLUNUZU KENDİNİZ ÇİZİN İNSANLAR SİZİ SİZ OLDUĞUNUZ İÇİN KABUL ETSİNLER.