Tam iki senedir falan internetten çalışıyoruz. Ve bir *********** hariç hiç param kalmadı kimsede ondada zaten başkasının yazilimini sattı ürün aldım.

Şimdi olaya bakarmisin. Kuzenime site açtım Google reklamı ile en başta boyacı olarak çıkartıyoruz. Fakat şu var burdan donus gelmezse yaktım kanka seni dedi dalgasına, bende tamam o zaman dönüş olursa ilk aldığın işi beraber yiycez dedim.

Demez olaydım.

Odemenin birazı duruyordu zaten , şimdi onu alamadigim gibi iş yok diyor sürekli en son baktım üç günde sitesine 170 kişi tiklamis (gösterim değil ihtiyacı olup Googlea boyacı yazıp siteye giren sayısı) sonra bakıyorum ads hesabinin mailini değiştirmiş sanırım giremiyorum.

Sen bu adama ne yaparsın iade yapıp sitesini silmek istiyorum yada bır boyacı ile anlaşmak istiyorum.

Ne yapayım.

Bı elektrikciye açtık aylık 40 bin kazanıyor sizce kuzenimde sıkıntı varmı ? 😁😁😁