HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haddini aşma cahil demeden önce kendine bak. Bir de Whatsapp kullanan şirkete vizyonsuz diyen adamın üslubuna bak. Kimin cahil olduğu belli.
Bir yere de kaybolduğumuz yok. Senin idrak yollarında enfeksiyon falan var herhalde. Önce yazdığımı oku.
Sen iş görüşmelerinde de daha önce hiç tanımadığın insanlarla böyle mi konuşuyorsun? Senin iletişim kanalıyla değil direkt olarak insanlarla iletişim konusunda sorunların var bence.

Daha önce defalarca iş görüşmesi yaptım. Çoğunluğu da whatsapp'dan iletişim kuruyor. Telefonla da arayabilir ben telefonla aramak saçma demiyorum ama whatsapp ile iletişim kuran şirket de öyle vizyonsuz falan olmuyor. Adamlar sadece whatsapp'ı anlık bir iletişim kanalı olarak kullanıyor. Bunda bir şey yok. Sadece kullanıcı alışkanlıkları ve şirketler buna ayak uydurma durumunda.

Bak sen bence cep telefonu da kullanma. Ankesörlü telefon falan al böyle daha antika havalı durursun. Aşırı kurumsal.
Boş yapıyorsun yapma. 15 yıldır isviçre'de yaşıyorum onlarca global firma ile temasa geçtim iş görüşmesi yaptım bir tanesi bile wp'den bana iş görüşmesi için herhangi bir bildiri yapmadı. Ya aradılar ya mail attılar. Hele ki Türkiye'de dolandırıcılık hat safhada iken wp üzerinden yapılan iş görüşmele davetleri ne kadar sağlıklı ? her şeyi siz biliyorsunuz her şeyi siz yaşadınız kimse bir şey görmedi yaşamadı. Zaten size göre sizinle aynı fikre sahip olmayan herkes cahil herkes birşey bilmiyor. 100 tane global şirket var ise bunların 99 tanesi ya arar ya mail atar yüzde 1'lik kesim de böyle wp'den yazınca engeli yer. Hayat sizin etrafınızda döndüğü gibi değil, at gözlüğünü çıkarıp öyle bakın etrafa.