bir daha söylüyorum bana yazmayın bana yazacak kişi konu sahibi beni etiket yapmayın gereksiz rahatsız etmeyin konu sahibine yardımcı olun ben mi askere gitmemişim bu iftirayı atarken Allahtan da mı korkmadın Allah biliyor 12 ay yaptığımı başkalarını inandırmak gibi niyetim yok geç bile gittim 2012 de gitmem gerekirken 2018 de gittim
Askere gitmediğini iddia ettiğimi nereden çıkardın? Öyle bir şey yazmadım ima dahi etmedim.
Kim giderse ne kadar süre askerlik yapmak istiyorsa da yapsın kimseyi ilgilendirmez zaten. Ben sadece insanları yargılamanızın yanlış olduğunu belirttim.
İşte efendim ben 12 ay yaptım da sen 6 ay gitmiyorsun Kıbrısa gitmişsin. Niye gitsin? Belki işi gücü var, belki planları var. Askere gidip de işinden olursa sonra devlet mi bakacak kendisine? Devlet mi toparlayacak işlerini?
Biraz empati lütfen. Birçok insan kendi işini kurmuş bir şeyler başarmaya çalışıyor. Sonra diyorlar ki bırak işi gücü gel askere. Kolay mı o kadar? Yazıktır.