HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kıbrısta, Kıbrıs vatandaşı olmayan herkes yabancı sayılır. Sen de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşısın bu yüzden Kıbrıstaki askerliğin seninle hiçbir ilgisi yok. Kıbrısta olduğun için de Türkiye de seni askere çağıramaz. Ancak oturum iznin iptal olur ve Türkiye'ye dönersen askere alınırsın. Bu yüzden için rahat olsun.

Böyle diyorsunuz ama siz de konu sahibini yargılar gibi yorum yapıyorsunuz. Yani ben sizin yorumunuzda belirttiğiniz üzere "konu sahibine yardımcı olabilecek" herhangi bir mesaj görmüyorum. Tek yazdığınız askere gitmemek için Kıbrısa mı kaçtın? Sizi ilgilendirmez. Herkesin işi gücü var farklı bir hayatı var. Kimi hemen asker gitmek durumda kalır, kimi de işini gücünü okulunu bırakamaz ve erteleyebileceği kadar erteler. Ya da başka bir ülkede bambaşka bir hayata başlar.
Askerlik isteğe bağlı bir şey olsa katılım oranı %1'i geçmezdi. Siz de gitmezdiniz lütfen şimdi burada kimse kimseyi kandırmasın.

@Endiseki; Arkadaşın verdiği tepkiyi de son derece haklı buluyorum.
Herkes sizin yaşadığınız tecrübeleri yaşamak zorunda değil ((:
bir daha söylüyorum bana yazmayın bana yazacak kişi konu sahibi beni etiket yapmayın gereksiz rahatsız etmeyin konu sahibine yardımcı olun ben mi askere gitmemişim bu iftirayı atarken Allahtan da mı korkmadın Allah biliyor 12 ay yaptığımı başkalarını inandırmak gibi niyetim yok geç bile gittim 2012 de gitmem gerekirken 2018 de gittim