Elbette, paranın THH'ye göre kısa bir sürede hesabınıza yatırılması güzel ancak verilen kararların maddi zararı geri ödemekten öte, bir caydırıcılık oluşturması gerekiyor. Bu tür durumların tekrarlanmaması için daha etkili önlemler alınmalı.
Ben Trendyol satıcısıyım. Bana da iadeler geliyor benim sattığım ürünler ucuz oyuncak ürünleri olduğu için onaylıyorum ama şöyle de düşünmek lazım yeniden satılabilir durumda değil ise kabul etmeme hakkı var ki kullanılmış denilmiş. Bu tür durumlarda ürün sizden gelince satıcı "ürün kullanılmış yeniden satılabilir değil" diye red veriyor. trendyol ürünü analize gönderiyor. analiz bölümünde de satıcıdan ürünün fabrika kaynaklı sorunu olup olmadığına dair rapor isteniyor. bu raporu gönderirse ürün rededilip satıcıya gönderiliyor. ürünün ambalajı hasarlı yırtık vs ise yeniden satılamaz duruma düşmüş olaiblir.yanlış başlıkta iade açmışsınız. ürünün grsel veya açıklamadan farklı olarak gönderildiğini yanlış ürün gönderildiğini söyleyip açacaktınız. siz kusurluı ürün tekeri vs sorunlu diye açtığınız için firma kusurlu olmadığını kanıtladğı için geri gönderilmiş.