Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alacağım ürün %10 trendyol'da ucuz bile olsa oradan ürün almıyorum . Başıma gelen olan ;

Tv ünitesi yaptırmak için evime ustalar geldi. Boydan boya ünite olduğu için eve sokmakta zorlandık bu yüzden dış kapı ve evin kapısını sökmek zorunda kaldık ( buraya dikkat edin evin kapısını söktük kapı açık yani )

Ustalar ;abi çiğ köfte ısmarlar mısın diye sorunca bende tabi ki diyerek 3 kg sipariş verdim .

Aradan 30 dakika geçtikten sonra merak ettiğim için trendyolu arayayım dedim. Trendyolda ki canlı destek personeli ; siparişiniz siz evde olmadığınız için farklı kişiye teslim edildi dedi. Tabi ki bende çıldırarak böyle bir şeyin nasıl olabileceğini evde 5 kişi olduğumuzu ve evin kapısının zaten açık olduğunu söyledik. Hadi tamam diyelim bana teslim etmediler öğrenin o zaman kuryeden kime teslim ettiler ya da hangi daire gidip ondan alayım dedim ( Böyle bir durum olma ihtimalide yok 16 dairelik bina da 3'ü benim ailem oturuyor 5 i de çocukluk arkadaşlarımın daireleri zaten ) Neyse isim soyisim ya da daire bilgisi verin dedim , 5 dakika sonra isim almadan teslim etmişler dedi. '' daire bilgisi de veremediler ''

Hakaret etmemek için zor durdum ve şunu söyledim '' o zaman kurye benim siparişleri yedi '' başka açıklaması olamaz , benim iademi yapın dedim . Canlı destek de gıda sektörü olduğu için iade alamıyoruz dedi ... Dedim tamam sen kapat , seninle bu sorun çözülmeyecek .

Hemen tüketici hakem heyetine şikayet ettim , bir kaç forumda bilinir popüler yere güzel bir şekilde yazışma kayıtları vs tüm süreci güzelce anlatarak şikayet konuları açtım . ( Burada ki tek amacım beni aptal yerine koymaları ) yoksa 150 TL civarında para ödemiştim sanırım ancak 1k üzeri maddi / manevi emek harcadım .

Sırf bu rezilliği duyurmak için 2-3 saat emek harcadım. Thh tabi ki beni haklı buldu ve 2 hafta sonra para hesabıma yattı.

- Rezilliklerle dolu bir pazar trendyol.
Elbette, paranın THH'ye göre kısa bir sürede hesabınıza yatırılması güzel ancak verilen kararların maddi zararı geri ödemekten öte, bir caydırıcılık oluşturması gerekiyor. Bu tür durumların tekrarlanmaması için daha etkili önlemler alınmalı.