Alacağım ürün %10 trendyol'da ucuz bile olsa oradan ürün almıyorum . Başıma gelen olan ;
Tv ünitesi yaptırmak için evime ustalar geldi. Boydan boya ünite olduğu için eve sokmakta zorlandık bu yüzden dış kapı ve evin kapısını sökmek zorunda kaldık ( buraya dikkat edin evin kapısını söktük kapı açık yani )
Ustalar ;abi çiğ köfte ısmarlar mısın diye sorunca bende tabi ki diyerek 3 kg sipariş verdim .
Aradan 30 dakika geçtikten sonra merak ettiğim için trendyolu arayayım dedim. Trendyolda ki canlı destek personeli ; siparişiniz siz evde olmadığınız için farklı kişiye teslim edildi dedi. Tabi ki bende çıldırarak böyle bir şeyin nasıl olabileceğini evde 5 kişi olduğumuzu ve evin kapısının zaten açık olduğunu söyledik. Hadi tamam diyelim bana teslim etmediler öğrenin o zaman kuryeden kime teslim ettiler ya da hangi daire gidip ondan alayım dedim ( Böyle bir durum olma ihtimalide yok 16 dairelik bina da 3'ü benim ailem oturuyor 5 i de çocukluk arkadaşlarımın daireleri zaten ) Neyse isim soyisim ya da daire bilgisi verin dedim , 5 dakika sonra isim almadan teslim etmişler dedi. '' daire bilgisi de veremediler ''
Hakaret etmemek için zor durdum ve şunu söyledim '' o zaman kurye benim siparişleri yedi '' başka açıklaması olamaz , benim iademi yapın dedim . Canlı destek de gıda sektörü olduğu için iade alamıyoruz dedi ... Dedim tamam sen kapat , seninle bu sorun çözülmeyecek .
Hemen tüketici hakem heyetine şikayet ettim , bir kaç forumda bilinir popüler yere güzel bir şekilde yazışma kayıtları vs tüm süreci güzelce anlatarak şikayet konuları açtım . ( Burada ki tek amacım beni aptal yerine koymaları ) yoksa 150 TL civarında para ödemiştim sanırım ancak 1k üzeri maddi / manevi emek harcadım .
Sırf bu rezilliği duyurmak için 2-3 saat emek harcadım. Thh tabi ki beni haklı buldu ve 2 hafta sonra para hesabıma yattı.
- Rezilliklerle dolu bir pazar trendyol.