Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yandaşlıkta sınırınız yok...... Yazık....
İnsanların düşüncelerini net çizgilerle sol ve ya sağ olarak terazide tartmak, insanları bir kefeye koymaya çalışmak, asıl yandaşlıktır. Asıl size yazık. Bakın bakalım geçmiş mesajlarıma ne kadar yandaşmışım.

2023 yılında en az 10 MR randevusu aldım, farklı illerde özellikle Bursa-Balıkesir bölgesinde, Adana'da 2 kez endoskopi randevusu aldırdım. Hepsi en geç 2 ay içerisinde gerçekleşti. Bu sebeple yorumumdada 'evet randevularda sıkıntı var ancak bu kadarda kötü olduğunu düşünmüyorum' yazdım. 2 ay bile bence geç bir süreç iken 1 seneye inanmak dahi istemedim. Düşünmüyorum demek net bir ifade ile hayır bu yanlıştır demek değildir, herkes yaşadığı kadarını bilir.

Biride yukarıda hastanede randevuları ana sistemden veriyo bıdı bıdı demiş. Hayatında kaç defa hastane sistemi gördü ise, randevuların ana merkeze bağlı olduğunu sanıyor. Ana sisteme bağlı olan kısım farklıdır, işlem randevuları hastane özelinde belirlenir ve sistemin tarih ve saatinin yanlış olması çoğu kez başıma gelen bir durumdur. Bilmeden konuşmayı çok seviyoruz.