bilekmecik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu ben korkmuş da olabilirim korkmamış da olabilirim, yaşım 16 da olabilir 32 de olabilir. Bunlar önemsiz. Olası sonuçları söyledim diyorsun ama yazdıkların hiç de öyle değil. Tahminime göre kısıt gelebilir desen yine problem yok. Bi tane rapor ekran görüntüsüne bakıp kesin bir üslupla "kısıt gelecek" diyorsun. bu cümlede olasılık yok kesin bir ifade var. Aynı şekilde bu konuyu açan arkadaş bir şeyler denedim, bir şeyler buldum diyor. Sen adamın ne denediğnii ne işlem yaptığını bilmiyorsun, yine kesin bir şekilde banlanırsın diyorsun bi de yetmiyor sokağına kadar ban gelir diyorsun.
Dediğin gibi olasıklardan bahsetsen kimse bir şey demez zaten. Ben 2014 senesinden beri Admob'u aktif kullanıyorum (yine de çok bilgili olduğumu iddia etmiyorum) ama bu forumda bu işe yeni girmiş insanlar da var, bunların arasında belki üni öğrencileri belki lise öğrencileri var. Bir şeyler kazanacaklar motive olacaklar belki ilerde çok iyi projeler üretecekler. Şimdi bu insanlar bir sorun yaşıyor veya kafalarına bişey takılıyor geliyor buraya yazıyor öğrenmek için fikir sahibi olmak için, sen de geliyorsun bi ekran görüntüsüne veya bir tek cümleye bakarak hesabın banlacak kısıt yiyeceksin gibi şeyler yazıyorsun. Yaptığın şey apaçık korkutmaya çalışmak. Bu yaptığın bence doğru değil, sen doğru olduğunu düşünüyorsan yapmaya devam et. Herkesin kendi etik değerleri kendine.
Hocam dediğim gibi o anki raporlarınız incelediğimde hesabınız kötüye gidiyordu, bende önce reklam kısıtı gelir sonra admob hesabınız kapanabilir dikkat edin dedim o an çünkü raporlarınız kötüydü şu an raporlarınız üzelmiş olabilir, neden ve niçin düzeldi dersen büyük ihtimalle kullanıcı kaybı yaşadığınızdan olabilir bakmak incelemek lazım ama ilk tahminim bu yönde. Ayrıca tekrar söylüyüm ben burada kimseyi ama kimseyi korkutmak için özelliklede benden hizmet alsın diye o tarz korkutma tarzında yorumlar yapmam! Öyle bi derdim de yok zaten he öyle bi derdim olsaydı konu açardım ve büyük harflerle admob hesabınız kapacak!! hemen hizmet alın derdim değil mi? Yani hiç bir zaman hizmet satmak için korkutma tarzı bir derdim olmadı olmazda, benim tarzım ve üslup biraz serttir hemen gördüğüm an doğruları konuşurum, hemen o anki durum ile ilgili yorum yaparım sanırım bundan dolayı beni bazı insanlar yanlış anlıyor az öncede bi arkadaşda yorum yazmış, kimse insanları korkutmasın gibi bişeyler yazmış anladım ki bu forumda insanların çoğu bi konu okurken sadece negatif cevapları okuyorlar keşke her iki tarafından cevabı okunsa... Bir de hocam sokak banına çok güldüm Sokak banı ne yaa? hahaha