BayErol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam olası sonuçları söyledim diye korktuysan yaşını çok merak ettim Hemen korkma yahu Ben bu forumda ücretsiz destek verdiğim kişilerde oldu, sizin duruma gelince konumuza yorum yaptıktan sonra admob hesabınıza reklam kısıtı gelmediyse kullanıcı kaybetmiş olabilirsiniz bu da genel raporlarda olan eşleme oranı ortalamasını yükselmiştir o yüzden, eşleme normal normal oranlara gelince admob hesabınızı takipten çıkartmıştır hesap normale dönmüştür normale dönen hesapta reklam kısıtı gelmemiştir.
Yahu ben korkmuş da olabilirim korkmamış da olabilirim, yaşım 16 da olabilir 32 de olabilir. Bunlar önemsiz. Olası sonuçları söyledim diyorsun ama yazdıkların hiç de öyle değil. Tahminime göre kısıt gelebilir desen yine problem yok. Bi tane rapor ekran görüntüsüne bakıp kesin bir üslupla "kısıt gelecek" diyorsun. bu cümlede olasılık yok kesin bir ifade var. Aynı şekilde bu konuyu açan arkadaş bir şeyler denedim, bir şeyler buldum diyor. Sen adamın ne denediğnii ne işlem yaptığını bilmiyorsun, yine kesin bir şekilde banlanırsın diyorsun bi de yetmiyor sokağına kadar ban gelir diyorsun.
Dediğin gibi olasıklardan bahsetsen kimse bir şey demez zaten. Ben 2014 senesinden beri Admob'u aktif kullanıyorum (yine de çok bilgili olduğumu iddia etmiyorum) ama bu forumda bu işe yeni girmiş insanlar da var, bunların arasında belki üni öğrencileri belki lise öğrencileri var. Bir şeyler kazanacaklar motive olacaklar belki ilerde çok iyi projeler üretecekler. Şimdi bu insanlar bir sorun yaşıyor veya kafalarına bişey takılıyor geliyor buraya yazıyor öğrenmek için fikir sahibi olmak için, sen de geliyorsun bi ekran görüntüsüne veya bir tek cümleye bakarak hesabın banlacak kısıt yiyeceksin gibi şeyler yazıyorsun. Yaptığın şey apaçık korkutmaya çalışmak. Bu yaptığın bence doğru değil, sen doğru olduğunu düşünüyorsan yapmaya devam et. Herkesin kendi etik değerleri kendine.