Merhaba,
eğitimlerimiz için çalışmalarımız her gün devam ediyor. Şimdiye kadar ilgi gösteren onlarca kişiye teşekkürlerimi sunuyorum.

Öncelikle bu konunun, https://webtasarimakademi.com/telif-hakki-politikasi/ politikasının 2. , 3. ve 4. maddesi için açıldığını belirtmek istiyorum. Eğitimler, sadece ödeme yapan hesaba tanımlandığı için, farklı bir hesaba aktarılamaz. Aynı anda da 2 farklı sekme dahi olsa aynı hesap kullanılamaz. Fakat, son zamanlarda yaptığımız çalışmadan ötürü görüyorum ki, bazı kullanıcılar eğitimleri, hesap şifresini vererek paylaşabiliyor. Bu en öncesinde emeğe saygısızlıktır.

Artık kullanıcıların giriş yaptığı TÜM GERÇEK ip adresleri veritabanımıza kayıt edilecektir ve kullanıcılar sadece son 10 tanesini görebilecekler. Politikalarımıza aykırı kullanım tespiti bu sayede daha kolay olacaktır. Buradaki asıl amaç zaten farklı ip adreslerini tespit ederek hukuki ve sistemsel işlemleri sürdürmek.

Tüm bunların neticesinde, politikalarımıza aykırı bir durum söz konusu olduğunda, ilgili kullanıcının hesabı askıya alınacak ve hakkında yasal süreç başlatılacak. Bu konu'da kararlı olduğumuz bilmenizi istiyor, emeklerimize değer vermenizi ve saygı duymanızı rica ediyorum.

Web Tasarım Akademi, Shentaweb'in alt kuruluşudur ve 70.22.02 Nace Kodu ile ek faaliyet göstererek faturalı hizmet vermektedir. Aynı zamanda DMCA tarafından da korunmaktadır.

Tüm bu konuyu bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.