Yaklaşık 3-4 aydır midjourney ile resimler hazırlıyorum. Bazıları istediğim gibi olsa da bazı konularda sıkıntı yaşıyorum. Özellikle "coloring pages" kategorisinde yazdığım prompt lar işe yaramıyor. Sürekli renk ekliyor, gölge koyuyor. Çok araştırdım örnek prompt lar buldum ama aynı. Sonunda creativefabrica dan coloring pages midjourney prompt ları satın aldım onlarda işe yaramıyor. Neden bu sorunu yaşıyorum anlamıyorum. Son çare sizlerin fikirlerinize başvurma kararı aldım. Acaba diyorum discord da daha önce hazırladığım renkli duvar sanatı fotoğraf promptlar önbellekte kaldığı için sürekli onları örnek mi alıyor??? Böyle olsa bile benim yeniden, sıfırdan yazdığım prompt u dikkate alması gerekmez mi? Sadece bir fikir!

Örnek kullandığım prompt lar ve sonuçları aşağıdaki gibi;

Prompt: Adorable fluffy kitten, coloring book page, simple and clean line art, children drawing book, ar 5:7
Sonuç: Midjourney Link

Prompt: coloring book page, playful baby bunny, simple and clean line art, Black and white, crisp black lines, sharp lines, --no color and shadow --ar 5:7

Prompt: coloring book page, playful baby bunny, simple and clean line art, Black and white, crisp black lines, sharp lines, --no color --ar 5:7

Prompt: Playful baby bunny, coloring book page, simple and clean line art, children drawing book. Black and white, crisp black lines, sharp lines. Simple coloring page for kids, featuring a cartoon style cub, cartoon style, very white background, no shades. --ar 5:7

Prompt: Sweet little puppy, coloring book page, simple and clean line art, children drawing book. Black and white, crisp black lines, sharp lines. Simple coloring page for kids, featuring a cartoon style cub, cartoon style, very white background, no shades. --ar 5:7