FriendOfGhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
valla bede çıktığından beri ender 5s1 var. hiç bir sorun yaşamadım. aptal gibi tablayı çizip ince çerçeve camına baskı yapmam dışında bir olay yok. en iyisinden en dandiğine kadar bir sürü filamentle çalıştım. fabrika gibi çalışmıyorum ama makina yedek parçaları çizip basıyorum. içiçe geçen parçalar, kayan parçalar falan... toleranslar hiç sorun yaratmadı. arada tozunu almaktan başka birşey yapmıyorum. günlerce çalıştığı da oldu. daha hızlısı da var ama bu bence gayet hızlı basıyor, bana yetiyor. daha düşük modelleri youtube'da yabancı kanallardan inceledim uzun süre. upgradeler falan bana göre değil diye düşündüm. o kadar para veriyorsam masaya koyup çalışmaya başlamayıyım diye geldi aklıma. düşük modellerde sanki biraz ucundan tutulacak şeyler var gibi. herkes bir eklentiler falan basıyor sanki... bana uymadı...

buna araştırmada bambu tabiiki öne çıkıyordu ama çok pahalı geldi. bir de bendeki yazıcının da yenisi var. K1 midir nedir.... onunda çok fazla olumlu incelemesi var youtubeda ama haliyele ben hiç denemedim.

tabii kaç para olmuştur o alet onu da bilemem... bu devirde... filament bile bu kadar paraysa....
Çok sağolun hocam dediğiniz modelede bakayım bu tabla dediğimiz şeyi sık sık değiştirmek mi gerekiyor ?
ve çizimi hangi program ile yapıyorsunuz