ilk mesaj haricindekileri okumadım,ona göre söyliyorum sadece ; hala mı var bu yav? orta okul,lise hayatım özellikle amca oglumun ve babamın tehditleri ile geçti.pc başında 2dk oyun oynarken mı gördüler,aman allahım ben serseriyim artık.okumakta gözüm yok,adam olmakla ilgilenmiyorum falan diye başlar giderdi ve son cümle hep aynıydı.belli oldu senin sonun,bian önce okuldan alıcaz seni ve askere gidip geleceksin.sonrada verecez oto sanayide birinin yanına,artık orda ne yaparsan yap.okulda takdiri resmen 1-2 puanla kaçırmışım (anadolu lisesinde ingilizcelerden birisinin sınavında ' işaretini koymuyorum diye sınıfta kaldıgım ve sonraki yıl da takdiri kaçırmışlıgım var) ve askere git de gör,sanayiye verelimde gör tehditleri ile geçtim rahat bi 7-8 yılım.ilk okul bitti,bu tehditler başladı ve üniye kadar hiç durmadı.7/24 kafamın üzerinde resmen bi sopa gibi her an kafama inmeye hazırdı.bu yüzden seni çok iyi anlıyorum hocam,bu psikolojik baskı insanı delirtiyor resmen.babamın kazancı iyiydi çok şükür,buna ragmen ben ondan 7-8 kat fazla para kazandıgımda dahi bu tehditlerin 1 an olsun gittigini görmedim.yani sorunun cevabı bende yok malasef.ben ona çözüm bulamadım zamanında,umarım sen bulursun.