Merhabalar ,
@oguzyasinbas ;
Öncelikle iptal edilen hesabınız icin iade ve yedek teminini firma sağladı mı ?
Ayrıca hosting üzerinden phpinfo ile script taleplerinizi karşılaştırdınız mı ? Sunucuda multi php yada phpslector kullanabiliyormuydunuz ?
@QQHELLBOYQQ ;
Kullanıcı ile çalışmamanızı anlarımda , kullanıcıyı sistemden engellemek nedir ? Aldığı , ödediği hizmete dayalı ürünleri, fatura geçmişini ve yasal hakkı olan içerikleri görebilmesini engellemenizi anlayamadım ? Birde kullanıcı belirttiğiniz maddeye istinaden ne yaptı da fesih hakkınızı kullandınız ?
Multiphp kullanabiliyorduk, defalarca değiştirip denedik.
PHP Selector kullanamıyorduk.
Taleplerimizi direkt tema sahibi ile birlikte karşılaştırdık ve tutmuyordu.
Herhangi bir temin olmadı. Temin konusunda bir görüşme yapmadık yani ben de henüz bir şey talep etmedim ama tabii direkt kapatıldı.
Tekrar ekleme yapıyorum, kolay kolay şikayet konusu açan biri değilim. "Kör" muamelesi yapmanız o lafa atıfta bulunmanız sonucunda geldim açtım ve 3-4 gündür aynı durumun devam ediyor olması ağzımın tadını kaçırdı. Yorum almamış bir firmanın konusuna kendim girdim ve denemek istedim ama hani yavaş olur, çökmeler olur anlarım. Lakin hiçbir şekilde siteyi kuramıyoruz bu absürt değil mi?
Ben size hakaret de etmedim ayrıca.
Tartışmayı hiç sevmem o yüzden moderatör cevap verdikçe verebilirim, ne isteniyorsa yapalım. İade konusuna gelince sözleşmeniz çerçevesinde bu durum iade yapılamayacağına dair geçerli ise bir talebim yok.
Yedeklere gelince lisanslı tema dosyamız içeride.
Şu anda hesaba giremiyorum zaten.