Merhabalar konuya dahil olmaz istiyorum yönetim izin verirse olayı kısaca buradan açıklamak istiyorum.
Wp Seub Temamız 228 Adet domainde lisanslı bir şekilde yayımlanmaktadır. (Birbirinden Farklı Hosting Firmasında)
Olay kısaca şudur. Burada
@QQHELLBOYQQ; hocamızı suçlu bulmuyorum. Müşteriniz sizden istediği Php sürümü 8.1 Alınması ve Ioncube v13 olmasıdır. Bu kadar basit sorun buralara gelmesi açıkçası çok saçmadır.
@oguzyasinbas; hocamızın bana söylediği Php sürümünü 8.1 alırsak İoncube 12 olduğunu söyledi kontrol ettiğimdede dediği gibi 8.1 aldığımızda v12 olarak görünmektedir. Sonradan versiyon yükseltildiyse bunu takip etmemiz mümkün değildir. Şuan baktığımızda müşterinizin istekleri karşılanmış fakat engellediğiniz için müşterinizi kaybetmiş görünüyor
Yeni olabilirsiniz evet destek taleplerinde ve burada yazdığınız yazınız dikkatimi çekti
farklı çalışan insanlarla çalışmayı red ediyor ve firmamızdan uzak tutmak için hesabını kalıcı engellemekteyizdir. Bu tarz bir yaklaşımı sizlere yakıştıramadım açıkçası biz veya sizler hizmet veriyorsak eğer müşteri memnuniyetini ön planda tutmalıyız.
Dilerseniz temamızı sizlerin sunmuş olduğu hosting paketlerinde denememizi isterseniz lütfen profilimizde bulunan whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Saygılarımla