Merhaba arkadaşlar birkaç bilgi almak için konu açmıştım sayenizde o konular hakkında bilgi sahibi oldum çözdüm gibi.
Bu sefer başka bir konu hakkında yardımınızı rica edeceğim.

Şimdi bir sayfam mevcut araçların listelendiği. Ben burada araç eklerken ya da düzenlerken 2 adet pdf eklemek istiyorum.
Araç ekleme kısmının kodları:
<form action="islem/islem.php" method="POST" role="form" enctype="multipart/form-data">
<div class="form-group row"><label class="col-lg-2 col-form-label">Plaka</label>

<div class="col-lg-10"><input name="plaka" placeholder="Lütfen Aracın Plakasını Giriniz..." type="text" value="" class="form-control">
                                    </div>
                                </div>
                                <div class="form-group row"><label class="col-lg-2 col-form-label">Marka</label>

<div class="col-lg-10"><input name="marka" placeholder="Lütfen Aracın Markasını Giriniz..." type="text" value="" class="form-control">
                                    </div>
                                </div>
                                <div class="form-group row"><label class="col-lg-2 col-form-label">Cins</label>

<div class="col-lg-10"><input name="cins" placeholder="Lütfen Aracın Cinsini Giriniz..." type="text" value="" class="form-control">
                                    </div>
                                </div>

<div class="form-group row">
                                <form class="" action="inc/islem.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
                                    <label class="col-lg-2 col-form-label" for="formFile">Sigorta Poliçe</label>

<div class="col-lg-10">
                                        <input id="police" type="file" name="police" value="" required>
                                    </div>

<label class="col-lg-2 col-form-label" for="formFile">Araç Ruhsatı</label>

<div class="col-lg-10">
                                        <input id="ruhsat" type="file" name="ruhsat" value="" required>
                                    </div>
                                    </form>
                                </div>
 </div>
                                <div class="form-group row">
                                    <div class="col-lg-offset-2 col-lg-10">
                                        <button style="border-radius: 10px; margin:0 auto;" class="btn btn-sm btn-primary" name="aracekle" type="submit">Kaydet</button>
                                    </div>
                                </div><br>
                            </form>
Bu da araç ekleme işlemini yaptığım yerdeki kodlarım:

if (isset($_POST['aracekle'])) {

$aracekle=$db->prepare("INSERT INTO araclar SET

plaka=:plaka,
marka=:marka,
cins=:cins" );

$kaydet=$aracekle->execute(array(
'plaka'=>$_POST['plaka'],
'marka'=>$_POST['marka'],
'cins'=>$_POST['cins'] ));

if ($kaydet) {
    Header("Location: ../araclar.php?aracekledurum=OK");
}else{
    Header("Location: ../araclar.php?aracekledurum=NO");
}

}else{

}
Bu kodlar ışığında veritabanına araç bilgilerini eklerken pdfleri nasıl eklerim.
(Herhangi bir ticari amaç için hazırlamadığımı belirtmek isterim)