Php ile olsaydı herkes yapardı, işin içinde fingerprint benzersiz tarayıcı, işlem yaptıktan sonra mouse emulation ile sitede rastgele mouse hareket ettirme aşağı yukarı sağ sol, rastgele bir bölüme tıklatma vs.
kısacası gerçek insan gibi izlenim verilirse bence sorun çıkmaz.
Çok o kadar detaya bakmıyorlar paraonayak olmak gerekiyor bu kadar detaya girmek için 100 milyon 150 milyon görüntülenme aldıgım hesaplar vardı hatta tek bir hesap ile günlük 10k 15 k tıklanma aldıgım oluyordu.
İP + Cihaz + mac + cookie + aynı ip de kaç hesabın aynı anda işlem yaptığı işlem yapan hesaplar ile aralarında bağ varmı yokmu işlemi yapan php üzerindenmi yoksa gerçek makina üzerinden mi istek atıyor chrome ise maus kordinatlarına bakmıyordu.
Ben spam yaparken bugun basıyordum içerikleri 3 gün içinde anlık 20-25 bin kişi sitede geziniyordu sayaca 3 saniye bekleme ekleyince online 35 bin civarı görünüyordu.
Kayıt açığı vardı bir ara yüzlerce hesap oluşturuyordum filtreye girmeden forumda çok satışnıı yaptım onlarında özel botlar yazmıştım wordpress için ücretsiz dağıttım sonra dağıttıgım kişiler forumda paralı satmaya başlayınca uğraşmadım bir daha.
Pinterest gibi yapılar ip adresine ve kullanım sıklığına bakar arka planda bir kaç log gönderir onlarıda eklersen tarayıcıyı taklit etmene gerek kalmaz.
Php ile çoklu işlemleri yaparsanız binlerce hesabı tek komutla yönetirsiniz.
+ her hesap için ayrı ip ayarlamak gerekir bu durumdada.
acelem yok yavaş yavaş yapsın derseniz sıralı işlem yaptırırsınız her 2 hesapta bir ip değiştirecek mobil proxy desteği yaparsınız alırsını bir tane vinn 4.5 g takarsınız hattınızı 2 hesapta bir ip resetleme komutu ayarlarsınız taş gibi sistem olur sunucu almanızada gerek yok bot işlemleri localde döner hit gelince sunucuya gider zaten