Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 Yaşında Lise 3 Öğrencisiyim
Derslerim Okadar İyi Değil Fakat Sınıfta Kalma Durumum Yok Ama Yinede Taktir-Teşekkür Yok Daha Çok Ticaretle Ajansla Medyayla Uğraşıyorum (Influencer Hesap Yonetimi)
Fakat Ailem Derslerim Kötü Olduğu İçin İşte okuldan Alcam Çalışmaya Vercem Felan Çalışma Sıkıntı Degil Fakat Çalışmada Kazanacağım Para 10-12 bin Ben Diyorum Ki Zaten Aylık Olarak Elime Geçiyor O Para Nerde Diyor Kazandığım Paramı Ailemle Paylaşmayı Sevmiyorum Çünkü boş ihtiyaçlar için istedikleri için Ailem Bir Türlü Anlamıyor Babam Sürekli İşte Klimacinin Yanına Vericem Seni şoyle Böyle diyor Zoruma Gidiyor Aylık Olarak Ticaretle Kazanıyorum Zaten Daha Ne Üstüme Geliyorsunuz?
sen duygususuz bencilin tekisin babasına annesine ihtiyar diyecek kadar bu insanlar seninle lokmasına kadar paylaşsın sen onlardan yediğin içtiğin giydiğin paraları onların senin için yaptiği cabaları görme kazandiğin üç kuruş parayıda kendine harça ailenide ihtiyarlıkla suçla sen hiç hayatında düzenli olarak elektrik su telefon faturası kira ödedin mi sen her akşam düzenli olarak eve 5 ekmek alıp gittin mi birde kazandiği parayi ailesinden saklıyormuş

ben sana söyleyeyim senin gibi kendini uyanık sanan çok kişi ve insan gördüm sizin uyanıklığınız size şefkatle yaklaşan eş dost ve öz ailenizedir boşuna yaşama senden hayatta hiç birşey olmayacak düşündüğün hiç birşeyi başaramayacaksın bugün ailesine annesine babasına saygı göstermeyen onlara sahip çıkmayan kendi eşine kocalık evladına babalık yapamaz

sana abi tavsiyesi okumakda gözün yoksa git o klimacida işi öğren gerekirse bedava çalış yine öğren