oguzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle bir sistem yok hocam
ozzyozmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar videoyu izlemedim ama eğer C# dile yazıyorsanız program kodlarını ve çıktının içinde .DLL olduğunu varsayarsak. LilSpy uygulamasını deneyin göreceksinizki kodlarınız bal kabağı gibi açılıyor

Malesef C# nin eksilerinden birisi her ne kadar bende C# dilini diğer dillerden daha çok sevip tavsiye etsemde...

İyi forumlar

@ozzyozmen; dediğiniz doğru fakat zaten konuyu açma sebebim o duruma çözüm getirebilmiş olmam. Size çok basit şekilde bir video iletiyorum aşağıya. Bakın basit diyorum çünkü üzerine durursam sistemin asm içerisinde açılan exeyi hiç okunamaz hale bile getirebilirim. Ben sadece temel mantığı anlatmaya çalışıyorum. Yani .net dillerindede Dokunulmazlık mümkün. Üstüne düşüp hem manuel (exe taraflı dump korumaları vb.) eklenirse hemde güçlü obfuscation araçları ile obfuscate edilirse kırılması imkansız hale gelecektir. Ki Launcherde zaten obfuscate edileceği için birinci kısmı geçmek zorunda birinci kısmı geçse bile ikinci dosya sadece launcher üzerinde açılabileceği için ve gerekli korumaları yapıldığı için yine elinde birşey olmuyor.

Kısaca bu mümkün ama çok emek gerektiren bir iş. Sistemi tam bitirdiğimde zaten reverser forumlarda da gerekli testlerini yapacağız. Bir anda biticek bir proje değil ciddi zaman ve emek istiyen bir proje. Zamanla Açıkları tespit edip kapatmak vesaire gerekiyor.

https://youtu.be/3tu5Cqm-TEM