cagritr4 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam chatgpt'ye bulaştınız mı? Aynı durumu yaşadım çünkü
Hayır hocam chatgpt yoktu.Rakibimin sitesi hala kafada

Foxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar Ekim güncellemesi ile defalarca yazdım. Google Blog sitelerine darbe vurdu. Otoriter olmanız hiç bir şeyi değiştirmez. Bunun sebebini de defalarca anlattım.. Düzelir mi bilemem ama niş ve otoriter siteler dahi hepsi bıçak yedi.. (Haber siteleri, devlet siteleri, avukat siteleri) güncelleme de muaf tutuldular.. Özetle sizle alakalı değil (saldırı chatgpt vb.) sebepler değil.

Yabancı forumlarda da tartışıldı. Google büyük dava açıldı altında kalkar mı bilemem fakat index den silinen yada hiti düşünen tüm siteler Google BARD hafızana yerleştirildi. Yani köle konumuna getirildi..
Yanlış düşünüyorsunuz diğer 2 rakibim hala ilk sayfa ilk sırada çıkıyor.İkiside otoriter blog sitesiyle chatgpt ile alakaları bile yok yazı az resim çok.Benim tahminim başka aşırı derecede spam skoru yüksek domainlerden backlink saldırısı yapıldı,sürekli şikayet edildi üzerine google shadow ban attı.Sitem hala aramada çıkıyor ama 4 index var.Yani eskiden de başına gelen olmuştur 4 index cezası verdi.Açılır mı açılmaz mı ceza bilmiyorum.Birebir aynı içerikle yeni bir domain üzerinden yeni site açtım 2 günde index almaya başladı.İndexlerde genelde 1 ve 2 sayfaya oturuyor.

ek olarak semrush ve ahrefs tarama yaptığımda ceza yiyen sitem semrush da konum olarak 220 index ahrefs de 530 index gözüküyor.Googlede konumda değiştirsem site:xxxx.com şeklinde aratınca 4 index çıkıyor.Hangisine güveneceğim ??