Müşteriye olan muhteşem ama muhteşem ilgilerine alakalarına ve aşırı saygılı tavırlarından dolayı
Sevgili Teknosos bizimle uzlaşma yoluna geldiği için teşekkür ederiz Konu silinebilir. aramızdaki sorunu çözdük. Dilerim bir an önce bu işi hakkıyla yapmaya başlarsınız. Şikayetimi geri çekiyorum.

* Şikayetçi olduğum üye: Misafir;
* Şikayetçi olma nedenim: Hostingimden 1 dosya almam gerekiyor. 1 aylık ödeme teklif ediyorum. 3 aylık ödeme yapmamı istiyorlar.
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/vergi-levhasi-ol...izmetleri.html
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba . Teknosos hostinglerde ödeme aralıkları değiştiremiyormuş. 3 aylıksa 3 ay şeklinde ödeme yapmaya devam etmem zorunluymuş. Kullandığım hosting hesabı arkadaşıma ait. Onun için teknosos beni engellemeden dinleseydi kişisel bilgilerimi vereceğim bana dava açması için. Buradan ulaşabilir kendisine istediği her bilgiyi takdim edeceğim. 6 aylık ödeme yapmak istesem arkadaşın tepkisi böyle olmayacaktı değiştirecekler ki daha önce yaptığım için biliyorum. Tek bir dosya almak istedim ve karşılığında 1 aylık ödeme yapmak istedim. Sözleşmesinde yazmadığını ve bana göstermesi gerektiğini ve gördüğüm zaman ödeme yapacağımıda bildirdim.
Kendisini 2-3 kez aramama rağmen açmadı. Ben yaptığı şeyin dolandırıcılık olduğunu söyleyince sinirlendi ve kendisi aradı bana bağırmaya başladı. Hocam diyorum bana hocam deme diyor bağırıyor
Abiciğim diyorum bana abi deme diyor bağırıyor
dayıcığım diyorum bana dayı deme diyor bağırıyor
ismini söyle hitap için diyorum bana bağırıyor git beni savcılığa ver bana dava aç senin hakkında dava açacağım diye.
Sen kimsin benimle muhattap oluyorsun diyor
Böyle ticari kurum mu olur?
Kibarca konuşmak istediğimi defalarca kez beni aradığında belirttim. Sakin olması gerektiğini de bastıra bastıra söyledim fakat beni dinlememekte ısrarcı oldu.
Teknosos Bilişim Hizmetlerine sorum var.
Madem *********** değilsiniz neden uzlaşma yoluna gelmediniz telefonlarımı açmadınız siz sinirlenince beni aradınız
Madem *********** değilsiniz hocam ben ekmek kapınızda bir kırıntıyken siz ne hadle hangi hadle kim olarak ne vasıfla benim sizle nasıl muhatap olduğumu sorguluyorsunuz? Ben para ödeyerek sizi satın almadım ama siz benim para ödediğim hizmet karşılığında beni bu şekilde aşağılayamazsınız. Bu hakkı size ne ben ne de bir başkası verir. İşi yargıya taşıyacağımdan emin olabilir gönlünüz rahat takılabilirsiniz.
Madem *********** değilsiniz hocam neden bu kadar zorunuza gitti?