Yazdıkların kendi lehine. Yani şu yazdığını kim okusa şey der. Bu ne biçim bir aile.
Birincisi. Madem İnternetten para kazanıyorsun. O zaman kazandığın paranın neden 10 da 1'ini söylüyorsun. Ailenin bilmesini neden istemiyorsun.
İkincisi. Okumak mı istiyorsun yoksa online sektörde mi. Bir yorumda derslerim çok kötü demişsin. O zaman okumayı da sevmediğini mi söylemek istiyorsun.
Kendim Karayollarında denetimciyim. Özel sektördeyim. Denetlediğim firmada 18 yaşında bir kardeşimiz var. Abi liseyi bile bitirmedim dedi. Dedim neden?
Abi okusam ne olacak ki. Burada 20 bin TL para alıyorum. Okusam da o kadar alacağım falan.
Açıkçası burada konu para değil. Belli bir yaştan sonra artık birinin sesine bile tahammül edemiyorsunuz. Dün mesela kazı yapılacak yerin alımı yapılacak. 20 cm çamurun içine girmek zorunda kaldı. Vıcık vıcık çamur. Şimdi ona eğlenceli gelir ama 30'undan sonra ben ne yapıyorum dersin.
Eğer ki piyasada kalacağım dersen okumak zorundasın. Hee bu ülkenin işçiye de ihtiyacı var. Bu arada buna da saygım sonsuz. Ben demek istediğimi aktardığımı düşünüyorum. O zaman tamam piyasada çalış.
Seni okumayıp bir üst levele taşıyacak şey online sektördür. Kimse kimsenin ne mesleğini sorar ne de yaptığı işi.
Anladığım kadarıyla sen okumak çok istemiyorsun ama öyle böyle okuyayım online sektörde de bir yerden gideyim diyorsun. Yani bir nevi okulu zaman kazanmak olarak kullanmak istiyorsun. Eğer ki online sektörde kalmak istiyorsan bunu babana annene aç. Baba ben şu işte şu kadar satış yapıyorum. Aha bu da kanıtı. Aileden alacağın destekle füze olur uçarsın.
Ben babama online sektörde kazanmak istiyorum dediğim dönem 2008 yılıydı. Ne doğru düzgün İnternet vardı ne de bilgisayar. Tabi ki destek göremedik. Şuan 34 yaşındayım. Hala daha online sektörü bırakamadık. Bırakamam da. Ama bir yandan da afedersin hayvan gibi çalışıyorum. Çalışmak zorundayım.
Şimdi ki nesil çok okumayı sevmiyor muhtemelen atlaya atlaya okuyacaksın. 😅
Hakkında hayırlısı. Ailene tavır alma ki zaten öyle birine benzemiyorsun.