Konuya yazan bir çok arkadaşa katılmıyorum. Bu olay aynı “Bana dokunmayan bin yaşasın” lafını hatırlatıyor. Maalesef ülkemizde adalet sistemine kimsenin güveni kalmadı fakat denemekten ne zarar gelir ? Evet sizin gidipte arkasına vermeniz, arkadaşınızın küfür etmesi yanlış fakat yanlışa yanlış ile karşılık vermenize rağmen size daha büyük bir yanlış yapılmış. Belki o yanlış yüzünden hayatınızdan olabilirdiniz. Gidipte tek başınıza veya bir kaç kişi toplayıp hırsınızı almaya kalkmayın. Olaylar dahada büyür belki canınızdan belki de özgürlüğünüzden olursunuz. Bu tür olaylar için sakın kendinizi riske atmayın. Forum içerisinde ki bir çok arkadaş boşverin tarzı konuşmuş. Bu olay bugün size yapıldı yarın başkasına yapılmayacak mı sizce ? Ya bir anneneye/babaya çocuklarıyla olan birine yapılsa ? Gidin savcılığa olayı anlatın böyle böyle oldu bu kadar kişiydiler plakaları buydular diyin yakalasınlar. Siz, ben veya başka birisi bunlara ses çıkarmadıkça bunlar daha çok kendilerini bir şey sanıp, daha fazlasını yapmaya cesaret göstericekler. Yılanın başını küçükken eziceksin. Eziceksin ki bunlar gibileri türemesin. Allah bilir silahların ruhsatı bile yoktur. Belki de ne cinayetler işlenmiştir