Cupcake adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle yapmış olduğunuz güzel bir iş ve inceliğinizden dolayı teşekkür ederim.

Alınan backlinklerde bulunan noindex tagı , bir katkıda bulunmaz mı , yapılan çalışmalarda? 2019 da noindex olayının kalktığı söyleniyor bir sormak istedim bundan dolayı. Çok araştırdım fakat bunun cevabını bulamadım. İkinci sorum ise , Stratejileri rakip sitelere göre ayarlamaktayız ve sektörden sektöre bu değişiklik göstermekte fakat temel olarak bu işin prensibinin ne olduğu ( örneğinrofil backlink) ya da böyle bir prensibin olup , olmadığını cevaplayabilir misiniz?

Teşekkür ederim.
Rica ederim ben teşekkür ederim.
Nofollow’dan bahsediyorsunuz sanırım, nofollow linkler backlink profilinizin doğal gözükmesi için önemli tabii, ama doğrudan sıralamalara etki etmez. Zaten Google’ın kendi sitelerinden, wikipedia’dan, ve diğer birçok popüler siteden ücretsiz nofollow backlink almak mümkün ancak sıralamalara en ufak etki etmeyecektir.

Son sorunuzu cevaplamak isterdim ancak vereceğim cevap birçok insanın yanlış yolda ilerlemesine sebep olacaktır. Örneğin, tanıtım yazısı desem bu mesajımı görenler tanıtım yazısı almaya başlayacaktır, ancak tanıtım yazısı alırken sayısız faktörü göz önünde bulundurmak gerekiyor.