Dostum bana yozlaşmış arap camiasının düzelişinden niye bahsettin onu anlamadım?
Bahsettiğin başlıkların çoğu islamisorularvecevapları gibi beş para etmez, tek vasfı şu kalemin bir yaratıcısı var senin nasıl yoka getiren sitelerin bahsettiği başlıklar.
Müslümanın biraz daha bilinçli olması gerektiğini düşünüyorum.
İslamiyet sorgulama değil teslimiyet dinidir.
Sen buradaki arkadaşın yazdıklarına cevap verirsen elbette o arkadaş haklı çıkacaktır ki okuduğum kadarıyla bir kişide adama doğru düzgün yanıt atamamış.
Sorgulayıp tartışmak yerine teslimiyeti seçersen daha mutlu olursun.
Ayrıca arapların sorunları din yüzünden değil Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in kişiliği ve aklı sayesinde çözüldü.
Peygamberimizin vefatından sonra araplar eski pis huylarına geri kavuştular, taht mücadeleleri, servet için öldürme, pusu, s**yancılık, vs.
Açıkça araştırabilirsin bunları, iyi forumlar.
Hocam beni kendin ile karıştırdın sanırım. Ateistacilyardim.com gibi sitelerden bakıyorsun benimde baktığımı sanıyorsun
Ayrıca senin anlamadığın nokta Araplar ile kuran ne alaka? Kuran ilk araplara inmiş olabilir, ama bunu arapların huylarıyla neden karıştırıp karıştırıp önüme sunuyorsunuz?
Yanlış birşey diyip de sizin kalbinizi yanlışlıkla incitmekte istemiyorum. Belli ki iyi kalpli birisine benziyorsun hacım.