BetaHouse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem saygısız fütursuz diyeceksin, hem ricada bulunacaksın, bak işte al sana çelişki. Öğrenmek için yazmadığın belli, sorularlaislamiyet adlı siteye bakıp al bak doğrusu böyle dersin en fazla, elinden o kadarı gelir yazsam bile. Yüzlerce kez yazdım forumda çelişkileri, hangisini gördün de araştırdın?
Üslubundan saygısızca yazdığını söyledim. Örnek veriyorum Zeyd olayıyla ilgili elinde ne bir bilimsel ne de tarihsel veri olduğunu düşünmediğim için saygısızca yazdığını söyledim. Her şeyden öte boyunuzun ölçüsünü alacaksınız, anlamıyorsunuz, gerek yok vs. gibi cümlelerine nazaran söyledim ama ricada bulunmamın altında bile mana aradın.

Ne yapayım şimdi BetaHouse her dini konuda ne yazmış diye araştırmamı bekliyorsan eğer ciddi ciddi neden böyle düşünüyorsun diye iki kelam bile etmeye tenezzül görmem seni. Şu an konuşmaya çalıştığımız konu çok farklı senin yazdıklarını çok önemli biriymişsin gibi atfedip okumam gerektiği psikolojisi ile yazman bile çok farklı Hala densizce her insanın Sorularla İslamiyet gibi sitelere bakarak inandığını düşünecek kadar gözün kör olmuşcasına cevap veriyorsun. Çünkü İslamı kabul eden herkesin körü körüne kabul etmiş gibi bir algı var gözünüzde. Her şeyden öte sen mi öğreteceksin bana ya da bir başkasına? Kendinde bu hakkı nasıl görüyorsun? Şimdi başta dediğim saygısız ve fütursuz kısmını daha iyi anlayacağını düşünüyorum, senin olmasa da okuyanların.

Dünyayı döşek gibi serdik ayetiyle ilgili soruna cevap verecektim ama karşımda her şeyden öte at gözlüğüyle takılan bir insan gördüğüm için kendimi yormayacağım.