erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de tam 11 yıl oldu bu hobiye başlayalı. Bi süre mucevher uretip sattım. Prenses üretim yaptım. Neon tetra uretip sattım. Sonra hobiye döndüm. Son 3 yıldır en çok benim zevkime hitap eden demasoni ve albino red cheek lerden vazgecmiyorum. Tamamen biyotopa döndüm. Tanganyikaya bulaşmıyoruk o çok zahmetli. Malawi den devam. Benim gencoları da gostereyim.

250 lt lik. 400 lük vardı onu elden cikardim. Kumlar cok iyi. Aragonit kum kullaniyorum. O kayaları bulana kadar ne cektim ama. Yosunlanma yavaş ilerlesin diye her su degisiminde cok az miktarda orjinal deniz tuzu da kullaniyorum. Diger duzenleyicileri vs biliyorsunuz zaten.
ben daha ziyade egzotik takıntılıyım midye nerite salyangozu karides ve bitkilerle dolu bi akvaryumum var kirada olduğum için bu kadar büyük akvaryum koyamam maalesef taşınmadır şudur budur çok uğraştırır hayvanlara da eziyet olur ama tatlı su canlıları daha dayanıklı bu konuda 400 Litre bi akvaryumum var ama memleketteki evde birgün ev sahibi olursam ona baya iyi bir sistem kurucam, su kaplumbağası, axolotl alanları da olacak ayrı ayrı birbirlerine ulaşamayacaklar fakat aynı akvaryumda olacaklar kafamda güzel bir proje var iç ve dış bitkili dev bir akvaryum kurucam ben satış işine girmedim hiç hobi olarak yapıyorum çok zevkli uğraşması ve izlemesi, ayrıca kedilerim, hamsterım ve muhabbet kuşlarım da var ev baya cümbüş yeri gibi