hakancevik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler hocam, yıllarımı verdim şuan evimde ezgotik akvaryumum ve teraryumlarım var eskiden çok daha fazla canlı besliyordum artık çoğu yasaklı durumda ama balık hep baktım, oksijen seviyesi nitrat dengesi suyun kalınlığı inceliği bile çok büyük önem arz ediyor arkadaşa emanet gelmiş balık zaten ama alan kişi muhtemelen evde bi köşede dursun biz de yem verelim 2 story atalım diye almış olmalı, yazdıklarım arşiv niteliğinde 10 yıl sonra bile googleda arama yapan birisinin karşısına çıkıp işine yarayacaktır
Ben de tam 11 yıl oldu bu hobiye başlayalı. Bi süre mucevher uretip sattım. Prenses üretim yaptım. Neon tetra uretip sattım. Sonra hobiye döndüm. Son 3 yıldır en çok benim zevkime hitap eden demasoni ve albino red cheek lerden vazgecmiyorum. Tamamen biyotopa döndüm. Tanganyikaya bulaşmıyoruk o çok zahmetli. Malawi den devam. Benim gencoları da gostereyim.

250 lt lik. 400 lük vardı onu elden cikardim. Kumlar cok iyi. Aragonit kum kullaniyorum. O kayaları bulana kadar ne cektim ama. Yosunlanma yavaş ilerlesin diye her su degisiminde cok az miktarda orjinal deniz tuzu da kullaniyorum. Diger duzenleyicileri vs biliyorsunuz zaten.