AzveNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen daha benim ne demek istediğimi bile anlayamamışsınki. Yazıksenden hizmet almaya çalışanlara 😀 hayattaki tek (şüpheliyim ama) şansa bala bulduğun tek şey admob kısıt sebebiyken(ki zaten bunuda belirtir ve gereğini yaparsan düzelir) çok fazla fikrinin olması ne garip dimi?

Sen rahat ol ben bişey yazarsam bi foruma yapamadığım içindir ve onu zten yardım istesemde kimse yapamamıştır. Ama uğraşan herkese yinede her daim teşekkür ederim.

Sen insanları admob kısıtıyla oyalamaya devam et. Tarih senin gibilerin gereksiz teferruatlarıyla dolu. Senden daha önceleride vardı. Sendensonrada olacak merak etme 😀
350+ admob hesaba destek verdim ve hala yurtiçi ve yurtdışın'dan talep geliyor yurtdışı talepler hakkında mail görseli ekliyorum, ayrıca Google şansa bala bişey bulunmaz Google yakın takip etmen ve google en güncel reklam politikalarını takip etmen ve uygulaman lazım bende bunu 3+ yıldır yapıyorum, sende bu üslup varken kimse sana zaten yardım etmez! Ayrıca ben kimseyi oyalamam her zaman gerçekleri konuşurum ve doğruları söylerim tabi siz bu konulara uzaksınız çünkü? Kişi kendinden bilirmiş işi