Kilo vermek için az ye
kilo verirken aynı zamanda iyi görünmek için spor yap.

bu kadar başka hiçbir şey yok kalan her şey yalan zayıflama ürünü vs. tamamı yalan.

(Şeker yeme ekmek yeme makarna zart zurt yeme.) Sadece iki hafta dene bak bakam noluyor.

Sabah 200 gr yulaf 4-5 yumurta(beyaz) MaydanozZeytin, peynir süzme yada yağsızSalatalık domates

Ara öğün 1 muz ya da herhangi bir meyve1 avuç kuru yemiş

Öğlen 250 gr et,tavuk,hindi ya da balık 200-250 gr basmati pilav bulgur ya da esmer prinç Haşlanmış sebze

Ara öğün;1 meyve 1 avuç kuru yemişYeşil çay

Akşam 250 gr et tavuk hindi ya da balık200 gr bulgur haşlanmış sebze (bol)Gece yatmadan önce 200-250 gr lor ve light yoğurt karışımı.

Gece yatmadan önce 200-250 gr lor ve light yoğurt karışımı. (spor yapmıyosan bunu atlayabilirsin)

GENEL

Herhangi bir öğünde tarçın kullanılacak 1 tatlı kaşığı. 1 tatlı kaşığı da acı biber.
Gün içinde yarım çay bardağı kaliteli yağ(zeytin yağı fındık yağı hindistan cevizi yağı) tuz,şeker ve kalitesiz yağ kullanılmayacak (margarin çiçek yağı gibi)Yeşil çay isteğe bağlı çoğaltılabilir.

Günde 2 adet sade soda içilmeli.

1-2 kahve(filtre kahve türk kahvesi)

Her öğünde bol yeşillik olabilir hiç bir zararı olmaz. Günde en az 3 litre su.

Al dostum bunu uygula biraz modifiye edebilirsin. Hatta kilo vermek için belli miktarda azaltabilirsin kendini kötü hissetmicek şekilde.
Kilone göre modifiye et. 1.75 75 kilo erkek için bi diyet bu sporla birlikte.
Diyetisyen falan değilim kendim için bu genel hayatımda kullanıyorum. Ara sıra kaçamak yapıyorum sıkı temiz vücudum var.