Merhaba,

Yurt dışına gitmek istiyorsun, herhangi bir vasfa sahip değilsin. Yakından takip ettiğim birkaç yer için sana bilgi vereyim.
* Somali: Mogadishu Limanı. | Liman Türk firması Albayraklara aittir. Liman üzerinde çalışacak personeller aranıyor. Deneyim gerekmiyor. Maaş dolgun. Ülke biraz riskli olsa da, 2-3 yıl kendini sıkabilir, başarabilirim dersen, başvuru yapabilirsin. Yöneticiler ve çalışanların büyük bir kısmı Türklerden oluşuyor. Burada bulunduğun süreçte de ister istemez, yabancı dilini kuvvetlendirebilirsin.
* Yakınımızda bulunan, Ukrayna. Bildiğin üzere savaş geçirmiş ve inşaa edilmesi planlanan bir ülke. Pek çok Türk İnşaat firması bölgede şu anda aktif olarak çalışmalar yapıyor. İnşaat ustasından tut, malzeme kayıt elemanına kadar pek çok personel alımı yapılmaktadır.
* Moğolistan: Bir dönem haberlere bile konu olan, bir ülke. Popüler konusu Türk erkekleri Şaka değil gerçek diyorum. 2 sene önce, asya turu yaptığım sırada uğramış olduğum bir yer. Ülkeyi kesinlikle küçümseme. Türklere karşı ayrı bir sempatik hayranlıkları söz konusu. Başım bağlı olmasaydı, şu an orada kral olurdum. Bu biraz senin yeteneğine kalmış. Kalıcı olarak yerleşmek istiyorum ve Ülkenize faydalı bir adam olmak istiyorum dersen, başvuruna kesinlikle cevap gelecektir. Paraya gerek bile duymayacaksın. Bununla ilgili orada tanışmış olduğum birkaç kişiden gördüğüm kadarıyla. Anne, Baba'ya bol torun. Araştırabilirsin. Eminim ki, hala arayışları vardır. Hazır genç adamsın. Kesinlikle seni değerlendirmeye alırlar.