okuyanlara faydalı olması açısından notlarım;

Ailemden birinin patlamış bel fıtığı varmış (sonradan öğrendik)

İlk önce sağ bacak ağrıyordu dedik işte sıradan ağrıdır neyse bu daha da şiddetli hale gelince bir devlet hastanesine gittik. Onlarda damar tıkanıklığı olabilir diye mr çektirdi biraz ilaç falan verdi ama yok ağrılar devam etti.

Sonrasında bir özele gittik İstanbul da...teşhis patlamış bel fıtığı.. kaça yaparsın hocam 155 bin eeeee sgk var mı? Var o zaman 110 bine size hayırlı olsun. Arkadaş 110 bin lira para vermem ben buna dedim. Sonra başakşehir çam sakura hastanesine gittik o da randevulu olmasına rağmen size 6 aya ancak sıra gelir dedi yıkıldık resmen.. yazık günah 6 ay bu acı çekilir mi? Neyse Araştır araştır araştır neticesinde Tekirdağ çerkezköy tarafında bir özel hastane bulduk dayımların tavsiyesi ile açılış 39 bin ile oldu pazarlık ile 35 bine kadar düştük. Ameliyat başarılı geçti şükür eve geldik. Lütfen İstanbulda özel hastanelere gitmeyin, çevre illerde çok daha ucuz özeller var. Hastane ismini yazarsam reklam yapıyor düşüncesi nedeniyle yazmadım.

İhtiyacı olan arkadaşlara doktorun no verebilirim. Allah tüm hastalara şifa versin fıtık çok zor bir hastalık..