Turknet Kurumsal kullanıyoruz şuana kadar mevcut ISS'lerden daha iyi yardımcı oldular. 9 Senede ilk Türktelekom ile başladık, sonra Vodafone'a geçmeye çalıştık geçişi bile başaramadılar, sonra Millenicom sonra Türknet en sonunda Türknet kurumsalda kaldık normalden bir tık daha hızlı yardımcı oluyorlar, kurumsal pakette. Evde milleni kullanıyorum, sürekli fiyat artışı yapıyorlar kafalarına göre arıyorum iptal edeceğim diyorum iptal etmeyin fiyatı düşürelim diyorlar böyle böyle 180 tlye kullanıyorum şuabata kadar alternatif arayışı içindeydim, yazılanlara bakınca comnet bana da cazip geldi. Denemekten zarar çıkmaz diye düşünüyorum nasıl olsa hepsinde aynı muhabbeti yaşıyoruz bir de comnette yaşayalım. Türk telekom adilik yapmasa, kendi sağladığı altyapıda diğer ISS'ler daha ucuza internet verebiliyor ama Türk Telekom ne hikmetse kendi alt yapısında daha pahalı internet sunuyor buna da ayrıca tilt oluyorum arkadaşlar. Elin gavuru, 1000 MB interneti bizim kullandığımız ücretin neredeyse yarı parasına kullanırken, bizim ülkede 100 MB internet sağlamak nimetten sayılıyor yemin ediyorum!