Merhabalar değerli dostlarım, öncelikle herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu günler diliyorum. Portföyümdeki alan adlarım ile ilgili olarak sizlerin değerli görüşlerini beklemekteyim.
.COM UZANTI Canakkale Gundem alan adının .net uzantısı aktif halde kullanılmakta.
Mini Dukkan alan adını çeşitli ürünlerin satışının yapılabileceği bir e-ticaret sitesi olarak düşünüp 3 yıl önce kaydetmiştim. Yenilemesini de inşAllah devamlı olarak yapmayı düşünüyorum.
İzmir Optik alan adı, kelimelerinin direkt iş ile bağlantılı olması sebebiyle değerli gördüğüm, portföyümün önemli bir parçası.
M2TC alan adını Metin2 oyunu, Pvp Server tanıtımları vb. gibi alanlarda kullanılabilir düşüncesi ile kaydettim.
Necmiye, jenerik kadın ismi olması sebebiyle kayıt ettim.
Organik Gıdam alan adını projelendirme düşüncesi ile .com.tr uzantısı ile birlikte kayıt ettim.
.NET UZANTI Crypto Moneys, 2 yıl önce 300 Euro teklif almış alan adım, global piyasada değerlenebilir düşüncesi ile 2027 yılına kadar süre uzatımını gerçekleştirdim. Tarimci alan adını da gelecekte tarım alanının daha da önem kazanacağı ve ön planda olacağı düşüncesi ile kaydedip süresini de 2025 yılına kadar uzattım. ePin Store alan adını da Türkiye pazarında doğrudan ilgilendiği alan ile ilgili olması ve global piyasada da iş yapabileceği düşüncesi ile kaydettim. Nilgün, jenerik kadın ismi olması sebebiyle kayıt ettim. .com.tr uzantılı Ayse, Gamze, Oktay ve Bulent alan adlarını değerli görüp kayıt ettim. Bu alan adları özellikle kişisel mail adresi olarak değerlendirilebilir diye düşünüyorum.
Siz değerli dostlarımın düşünceleri nelerdir? Vakit ayırıp görüşlerini ileten herkese teşekkür eder, iyi forumlar dilerim. Sağlıcakla kalın... Not : Hoşuma giden, değerli olduğunu düşündüğüm boşta olan alan adlarının kayıt işlemlerini yapmaya, portföyümü genişletmeye devam etmekteyim.