Hayal olan ne, kaçak şekilde gidip 3 aya geri dönmek mi yoksa geri dönmeyip sürünmek mi. Bakın arkadaşlar sosyal konulardan dolayı yurtdışına çıkan eğitimli insanlar planlı göç yapıyorlar. Bu insanların derdi para değil bu arkadaşlar sosyal olaylardan dolayı gidiyorlar bunları anlıyorum ve bir şey de diyemez kimse bunlara zaten.
Benim lafım zaten başarısız ve bir vasfı olmayan insanların kazanamadıkları para yüzünden yurtdışına gidince çok para kazanacaklarını zannetmeleri. Bunlar için fark eden bir durum yok ve zaten bu kitlenin sadece küçük bir kısmı orada tutturuyor hepsi geriye geliyor. Burada yine anaları babaları bakıyor bunlara orada b*klu donlarını ellerinde yıkadıklarında anlıyorlar o işlerin öyle olmadığını. Manhattandan geriye gelenlerin sayısını bilseniz ne dediğimi anlardınız. Tutunabilenlerin sayısı 5 parmağı geçmiyor. Onlarda zaten Türkiyedede başarılı olacak tipler.
Bak yazdıklarını okumuyorum çünkü ilk yazdiklsrini okuyunca sadece sağdan soldan duyma boş beleş bilmediğin her konuda fikri olan birisin. O yüzden bence başkalarının fikirlerine burnunu sokmayı bırak yoksa sadece kendin gibi insanlarla arkadaşlık kurabilirsin. Hadi şimdi by.