OMERXGOD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam peki arkadaslarının bana ve bizim iliskimiz hakkında ne düsündügünü okudunuz mu böyle birseye neden izin vereyim ?
Bizim bundan beter şeyler görmüşlüğümüz var, beni tanıyınca kusura bakma biz önyargılıymışız dediler, başta ablasıyla ve eniştesiyle aylarca mücadele ettim. Şimdi teyzesi başladı bi tık. uzaktan ilişkisi olan arkadaşlara aldatılırsın vb şeyler söylemişliğimiz de var. Bir çoğunda da yanılmadık. Durumlar, insanlar değişir, ilişkiler dinamiktir. Bunlar sizin için bi sınavda olabilir aranızdaki bağ kuvvetliyse yanıldıklarını gösterirsiniz, bağ yoksa haklı çıkarırsınız bu kadar basit. Gördüğüm kadarıyla başkalarının fikirlerini bu kadar umursadığınıza göre bireysel olarakta, partner olarakta belli bi olgunluğa gelmemişsiniz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu “insanların konuşması” o kadar basit bişey ki. Kimsenin ağzı torba değil büzemezsin kardeşim bırak arkandan konuşan önünden yesin. Sen ilişkini başka insanlar yüzünden bozup neden onları haklı çıkarıyorsun? Sevgiline herkesin bi fikri var tek bildikleri adım, beni tanıyan sensin ben kimim sen biliyorsun. Bu zorluklarıda beraber atlatıcaz diyip geçebilmen gerek. Anlattığına göre kız zaten ayrılmanı istememiş ve bunların olmayacağını söylemiş, bu saatten sonra sinir yapacak bişey yok. Gözlemle güven. Güvenini bitirmezse siz kazanırsınız, bitirirse o kaybeder.