20 yılı aşkın Eskişehir deneyimiyle söylüyorum. 500'den fazla karşı cinsle arkadaşlık, flört, yakın ilişki ve ileri seviyelerinde zaman geçirdim. İşin uzmanı olduğumu iddia etmiyorum ancak, bir iki cümle öneride bulunayım.

Bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir. Bu mümkün. Ancak erkek tarafı, hormonların(feromon) da etkisiyle, eğer kadın tarafından bir işaret, istek aldığında boş çevirmeyecektir.

"Kankaydık sevgili olduk." bu cümle neredeyse tüm erkek ve kadın arasında mevcuttur.

Örneğin, kadın eğer erkeğe "kendimi yalnız hissediyorum bana gelir misin?" şeklinde bir cümle yazarsa, o günün sonunda eğer korunulmadı ise dünya nüfusuna yeni bir insanın katılması muhtemel bir sonuç olur.

Dersane, iş yeri, mağaza, kuaför, okul gibi yerler, insanların sadece ilişkilerinin konuşulduğu, ne giysem beğenir yada kime süsleniyorsun sorularının döndüğü yerlerdir. Her kadın erkek avcısıdır, her erkek kadın avcısıdır.

Gelelim konumuza, "o benim yakın arkadaşım", "onlar seni tanımıyorlar", "babam yaşında adam", "yapsam ruhun duymaz ama yapmadım" gibi cümleler kuran bir kadına, adabınca yol ver. Üzülen sen olacaksın.
Hiç kimse sonradan değişmeyecektir. Oksitlenmiş Besin Kalıntısını pembeye boyasan, yine de kötü kokacaktır. EAEGS