serhat67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Farksız bir şey söylemedim. Reklamla daha hızlı reaksiyon alınır ama sosyal medya ile de pekala satış yapılabilir. Bunu demek istedim. Pinterest üzerinden daha hesabın 3. Gününde İrlandaya video pin ile satış yapmıştım. Basit bir çakmaktı sadece. Aliexpress'ten alıp yolladım.

Aynı şekilde youtube üzerinden de onlarca sipariş aldım. İnstagram da yine hesap büyüterek trafik çekilebilir. Küçük bir analizle aslında organik olarak satış yapanlar görülebilir.

Mavigadgets sitesi. Aslında organik olarak trafik çeken örnek sitelerden biridir. Kendisi reklam da açıyor ama bu sitenin ilk tohumları pinterest üzerinden atıldı. Çünkü o zamanlar takip ettiğim hatta benim de örnek aldığım bir site olmuştu.

Online sektör de olmaz diye bir şey yok. Hızlı reaksiyon alınmak isteniyorsa test reklamları açılıp denemeler yapılabilir. Ama benim param yok ben yapamam diye de bir şey yok. Şuan piyasada dropshipping üzerinden eğitim veren bir arkadaşımız var. Muhtemelen kendisini tanırsınız. İlk başladığı zamanlar da instagram üzerinden herkese tek tek mesaj atarak satış yapmaya çalışırdı. Büyük zahmetli iş ama yoksa yok diye bırakılmamalı.
Hocam siteniz sadece çakmak üzerine miydi yani konsept var mıydı? bir de anlamadığım vergilerle birlikte aşırı pahalıya gelmedi mi mesela çakmak, pek bir kar olmamıştır çok satmadıysanız.
Ve anlamadığmı alıcılar benden neden alsınlar aliexpresten almak varken. Ali expreste gözden kaçırdıkları ve benim ürünü göz önüne çıkardığım için mi?