berkaydemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu reklamları sürekli görüyorum, öğrenci olduklarını ve günü kurtarmaya çalıştıklarını düşünüyorum. Muhtemelen aylık reseller hostinge 300 - 500 TL gibi bir rakam ödüyorlar, null tema kullanıyorlar, sadece domaine 300TL gibi bir rakam ödeyip sürümden iş yapıyorlar. 3 öğrenci arkadaş olduklarını ve günde 1 site aldıklarını varsayacak olursanız bir öğrenci için iyi para fakat bizim piyasamızı öldürüyorlar, bize gelen müşteriler neden bu kadar pahalısınız diyorlar. Halbuki bilmiyorlar ki null temayı alıp, her türlü güvenlik ve zaafiyet açığına maruz kalacaklar, site 2 saatte bir down yiyecek, ulaşıp güncelletmek istedikleri zaman muhatap bulamayacaklar, sitenin bir çok yeri sorunlu çalışacak ve site 10 - 15 saniyede açılacak. Tercih meselesi, ucuz mal alacak kadar zenginim diyenler muhakkak tercih edebilir ya da piyasayı hiç bilmeyen "uygunmuş." diyerek tercih edebilir.
hocam amelelikten başka bir şey değil. Ne zaman görsem böyle reklam hemen "selam amele" notunu bırakırım, o da ardından benim siteme girip fiyatları inceler ve gerçekten belki amele olduğunu anlar. Benim nazarımca hazır bir tema dahi olsa şuan 5.000 TL'nin altında website kurulmaması lazım.