ismoz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
millenicom kullanıyorum hocam paketlerine bakabilirsinbiz turknetten uygundur
Evet, milenicom ve netspeed'in isimlerini son zamanlarda çok duymaya başladım ancak hizmet alan kişilerinde yorumlarını merak ediyorum açıkçası.
emrerusen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türktelekomdan tahattüt yap gitsin hocam bence hala en uygunu o
Aman hocam Allah yazdıysa bozsun. Ben tövbe ettim Türk Telekom'a hiç bir hizmetini kullanmamak için. Tabi mecburi olarak altyapısı kullanıyoruz o ayrı ama gidip de bire bir hizmet almam artık.

msalihaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türknet kullanıyorum bu gün mesaj gelmiş 299olan bedel 399 olmuş şubat ayi itibariyle kabul etmiyorum bu fiyatı gerekirse iptal ederim 35mpbs vdsl istenen fiyata bakın şaka gibi
Sizin yine iyi hocam biz 180tlden 1 yıllık odemistik şimdi neredeyse 2,5 katı fiyat bicmisler. Son 1/2 ayım kaldı ben çıkmayı düşünüyorum.

insolitax adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende araştırıyorum netspeed iyi gibi şu an digerline göre ama dah tam karar vermedim
Evet, milenicom ve netspeed'in isimlerini son zamanlarda çok duymaya başladım ancak hizmet alan kişilerinde yorumlarını merak ediyorum açıkçası.

ofurkanak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kaç sene netspeed kullandım ama 2 3 ayda bir zam yaptıkları için faturalı superonline a geçtim. Artık en azından kafam rahat. Muhtemelen sözleşmem bitince de fiyat farkına çok takılmadan yine faturalı bir issye geçeceğim.
Netspeed konusunda tecrübe ve yorumlarınız nedir hocam ?