ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özelden geri dönüş yapıldı. Ama özel PM yerine konuya cevap yazılabilir ise daha iyi olmaz mı. Başka satın almak isteyen birisi olur ise ve o kişinin de kafasında soru işaretleri olur ise okumuş ve öğrenmiş olur.

Mantığını anlamadığım nokta şu ; Aşağıdaki bıraktığım Youtube video'sunda her bir site için bir key oluşturabiliyor zaten. Neden admin olarak benim kurumsal müşterimin sitesine girmek isteniliyorki. Ver dosyaları, oluştur key'i ve ben de aktifleştireyim mantığındayım. Buna engel olan teknik ünsur nedir ?

Eğer sizin dediğiniz gibi ise 1 tane alırım tüm bütün sitelerimde kullanamaz mıyım ? Sonuçta bu Key'i siz bile girseniz, bunun Mysql'deki tablolarda bir meta değeri var, bulmak zor olmaz. O değeri görür kopyalarım, dosyaları da zaten benim FTP'de plugin klasörü altında, onu da alırım. İkinci site için sizlere hiç haber vermeden sınırsız sitede kullanmış olurum. Bu da kafama yatmadı yani. Tek key olmamalı ? Domain bazında key üretmeli diye düşünüyorum.

Youtube Video
Bu istisna bir ürün, nadiren olarak bahsettiğimiz ürünler grubuna giriyor, bu üründe evet size özel key oluşturabilinir, piyasadaki neredeyse %99 ürün grubunda ise mümkün değil maalesef
Bu ürün bizde bulunmuyor maalesef olsaydı bu yöntemle teslim edilirdi, çünkü müşteriden bilgi istemek bize de sorumluluk veriyor.
@Webdeyeral; fatih hocam de bu ürün mevcut size bu şekilde sağlayabilir mi özelden iletişime geçerek sorabilirsiniz