cengizclskn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mecburen dahil edecekler diye bir şey yok. Kanun genişletilerek, sosyal ağlara ek olarak internet ve internet benzeri ibaresi de dahil edildi ve cumhurbaşkanı imzası ile resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi.
Özelge için de beklemeye de gerek yok. Özelge sadece bir tavsiye niteliğindedir, hiç bir hukuki geçerliliği ve bağlayıcılığı da yoktur. Cevap veren memurun liyakat sahibi olmadığı ve vergi hukuku konusunda yeterliliğe sahip olmadığı durumlarda, tavsiye olarak bile değeri de yoktur.
2 dilekçe yazmıştım birinci istisna belgesinin değişmesi için ikincisi de yaptığım işin internet ve benzeri faliyet olması nedeniyle "Web portalı Faliyetleri" eklenmesini istemiştim, İkinci dilekçemi dikkate alarak,

Faliyeti eklemişler.
İstisna değişimi için oluşturduğum dilekçe hala çözüm aşamasında muhtemelen gelecek hafta oda tamamlanacaktır.( Sistem üzerinden düzeltme yapılacağı için, herkese günceleme gelecektir diye düşünüyorum.)

Buradan paylaşacağım.