Merhaba,
Multi konu açmamanız konusunda bir çok sefer uyarıldınız. Buna rağmen multi konu açmaya devam ettiğiniz için 5 günlük ban cezası uygulandı.
Bu 5 günlük ban cezası uygulanmadan önce iki sefer özel mesaj yoluyla ve onlarca sefer konu üzerinden uyarı yapıldı. Uyarılara rağmen bir çok kategoride multi konu açtınız.
Ban cezanız kalkar kalkmaz, konunuzun linkini başka konuya yapıştırıp reklam yaptınız. Bu şekilde reklam/spam yapamazsınız. Alıcı veya satıcıysanız pm isteyebilir veya pm gönderebilirsiniz.
Konularınızın birden fazla kategoride yayınlanması istiyorsanız Premium üyelik veya Premium reklam paketi satın alabilirsiniz. Ancak bu şekilde spam/spam mesaj veya multi konu açamazsınız.
İyi forumlar dilerim.
Hocam ben multi konuda haklıyım demiyorum açıklamanıza dahi gerek yok fakat bunu herkes yapıyor, kişiye Hepsiburadanın durumunu belirttim ek olarak referanslarıma bakması için ana konu linkimi koydum bunu premium üyelik almadan yapan yüzlerce kişi var yada konu üzerinden de pazarlama yapan yine yüzlerce insan var.