Kimse kusura bakmasın arkadaşlar ancak herşey dahil web sitesi yapılır 1000 liraya yapılır modundan çıkmadığınız sürece ekmek almaya zor para bulursunuz. Yaptığınız işin değerini siz belirliyorsunuz arkadaşlar, yıllar oldu r10 üzerinden kimseye hizmet vermiyorum ve yemin ederim gençleştim resmen

Bu durumun olmasındaki en temel sebep ise rekabet adı altında milletin birbirini ezmeye çalışması işin kalitesini düşürerek daha kısa sürelerde daha fazla iş yaparak sürümden kazanayım muhabbeti yapmaya çalışmak.
En basiti una zam gelince ne oluyor ekmeğe zam geliyor. Benzine zam geliyor yine gider kalemi artıyor zam oluyor. Ama bakıyorum son birkaç yıldır burada hizmet veren kimse ekmek yemek yemiyor sanırım yada kullandıkları elektrik kaçak, suyu çeşmelerden içiyorsunuz ki hizmet fiyatlarınız saçma sapan olmuş. Daha bugün başıma gelen bir iş için örnek vereyim bir dostum wp site istedi bir müşterisi için verdiğim fiyat xx.xxx şeklindeydi. Ama bakıyorum burada aynı işi 100 liraya yaparım diyen insanlar sırada bekliyor.