Hocam Antalya tabii ki daha güzel bir şehir, ben de orayı isterdim ama Sağlık Bakanlığı'nın avantajlarından dolayı diğer şehirleri başa yazdım.
Öncelikle çok teşekkürler yorumlarınız için. Aslında Afyon, Çankırı, Amasya vs'de yaşamak beni korkutuyor çünkü sosyalliği seven biriyim. Ama kime sorsam sağlık bakanlığını seç daha iyi çalışma şartlarına sahip olursun, ileride tayin alırsın ama bakanlık değiştiremezsin gibi şeyler söylediler. Sizce peki bu ilk 5 arasından yaptığım sıralama mantıklı mı?
Mantıklı mı değil mi o senin tamamen hayatının dinamikleri ile alakalı hocam. Batman, Diyarbakır, Mardin gibi illeri tercih edip hem şark görevinden fazlaca para alıp hem çok sosyal hayatınız hem de iyi birikim yapma şansı elde edebilirdiniz. Tabii oralarda bu tarz bir tercih söz konusu mu bilemiyorum. Ben memur olarak çalışacaksam çankırı yerine batman'da ya da mardinde ya da diyarbakırda çalışmayı tercih ederim. Bahsettiğim doğu illeri her anlamda tercihlerinizden çok daha ileri imkanlara sahip olan şehirler. Tabii ki sizin hayat dinamikleriniz tercihleriniz konusunda daha önemli.