@BrooKs; hocam öncelikle size bi cevap vermek istiyorum, serbest piyasa diye çok tartışılan bir şey var. Ben burda bir ürünü pazarlamaya çalışıyorum ve forum kurallarınca bir açık arttırma açıyorum. Açık arttırma konusuna teklif dışında yorum yazmak bile forum kurallarınanaykırı bir şey. Ben sadece bu konudan bile bahsetmiyorum, smm panel konularımın oldugu zamanlar bile ona bile baltalama atıyorlardı burda daha ucuz diye. Ben genel bir sorundan bahsediyorum bana kitlenmezseniz genel soruna bakabilirseniz sevinirim.

@MiqeZeLLa; Hocama gelelim, akli denge sorgulamadım konu moderatörlerşn dikkatini çeksin ve artık genel baltalama konusunda bir şey yapılsın diye yazdım başlığı. O konum konusunda haklı olabilirsiniz ancak forum kurallarına aykırı şekilde açık arttırma konusuna baltalayıcı yorum atmak yerine report butonunu kullanabilir veya beni özelden uyarabilir.

@ekb; hocama gelirsek, ürünün 10 tlye geldiği falan yok. Anlatmak istediğinizi anladım ama şunu unutuyorsunuz o ürün 2500 tlye falan gitmiyor. Hemen al fiyatının kat ve kat altında ve yaklaşık sitede indirimli satış fiyatıma gidiyor.

@zeyrek34; anladığınız içib teşekkür ederim, genel bir sorundan bahsediyorum.

@D3veloper; hocama gelirsek, dokunulmaz hale getirmiyorum forum kurallarından bahsediyorum. Sahte ticaret yok ortada, serbest piysa ve karlı satış var. Açık arttırma konuları hemen al fiyatıyla bitmiyor hiçbir zaman. Akli denge yorumu için miqezella hocama yzdığım yoruma bakarsanız sevinirim